NAMN:
EPOST:
HÄLSNING:
 
Var vänlig att skriv in kod ovan:
 
1/138 NÄSTA SIDA -->
Elin J
Hej Jennifer ! Oj vad längesedan jag var här. Men det har nog inte gått en enda dag på alla dessa år utan att någon tanke på dig dykt upp. Mycket minnen. Roliga härliga barndomsminnen som jag för alltid kommer bära med mig. Nu är även mamma i himlen. Lilla mormor fyller hela 91 år i april. Livet rullar vidare. Gäller bara att hålla i sig när det stormar hårt. Vi hörs.
Daniel Litstroem
Helt ofattbart sorgligt. Vilka mänskliga djur det finns. Det saknas tillräckliga ord för att beskriva de tankar som kommer upp. Stora kondoleanser till er anhöriga! Kramar
ER
Skickar tankar till er
mamma
Ja, Älskade Jennifer, nu skriver din "besatta" mor här igen. Åren går, kärleken och saknaden består. 16 år sedan, och hur kan människor tänka sig säga: Men.. nu har det väl ändå gått över? Vad är det som skulle ha gått över?
Älskade Jennifer Nu har din farmor lämnat oss. Ni kanske ses? Om det vet vi inget. Och saknaden efter dig, Jennifer, blir större och större.
Jannice Dybedahl
Hej Jennifer med familj! Vill bara skriva och säga att jag inte glömt dig. Tänker på dig ibland vid karatetävlingar och andra stunder när något händer som påminner om dig eller det som hände dig. Önskar dig allt gott där du är nu och en stor kram till hela din familj! <3
mamma
19 januari 2017. Åren går och saknaden efter dig, älskade Jennifer består. Älskade Jennifer, 34 år,skulle det ha varit på jorden, för dig idag.
mamma
Älskade Jennifer, ännu en jul utan dig. Du finns med oss, och i mitt hjärta är du alltid.
mamma
Mitt hjärta...nu får du sällskap av vår älskade Tatiana( Tanya)
Johan
Läst om denna tragiska händelse och skänker er en tanke. Kan inte föreställa mig hur det är att förlora ett barn. Kanske inte är rätt person att skriva här, men blev rörd av er historia och jag vill att ni ska veta att det finns folk som inte kände henne som bryr sig ändå och tycker det är fruktansvärt och tragiskt.
1/138 NÄSTA SIDA -->